Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 87, Issue: 2, 2023

Показані 1-12 із 12 записів.
НазваAuthor(s)Мова
ВИБІР ПРОБІОТИЧНИХ КУЛЬТУР LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
  • О. Г. Клименко, аспірантка 2 курсу навчання
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професор
ukr
Жирнокислотний та поліфенольний склади олії з різних сортів виноградного насіння
  • Євгеній Олександрович Котляр, канд. техн.наук, доцент
  • Богдан Вікторович Єгоров, доктор технічних наук, професор, академі
  • Інна Володимирівна Левчук, д.т.н., с.н.с. ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»
ukr
КОМПЛЕКС МОДУЛЬНИХ ГЕЛІОЕНЕРГЕТИЧНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ АГРОПРОДУКЦІЇ
  • Віталій Михайлович Палагута, доцент, кандидат технічних наук
  • Сергій Миколайович Перетяка, Доцент, кандидат технічних наук
  • Сергій Юрійович Хотін, Доцент, кандидат технічних наук
  • Євгенія Вікторівна Савчук, Старший викладач
  • Олег Васильович Котенко, Старший викладач
ukr
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПОДОБАНЬ ДІВЧАТ-СПОРТСМЕНІВ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ БІЛКОВИХ ПРОДУКТІВ
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професорка
  • З. С. Подолян, аспірантка 1 курсу навчання
  • О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
ukr
МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СУХИХ БІЛКОВИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ХЛОПЦІВ-СПОРТСМЕНІВ
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професор
  • О. О. Cвайкін, аспірант 1 курсу навчання
ukr
М’ЯСНИЙ ХЛІБ З РОСЛИННИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ
  • Л. В. Агунова, кандидат технічних наук, доцент
  • О. А. Глушков, кандидат технічних наук, доцент
  • А. В. Кумпан, магістр
ukr
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКА ПАСТЕРИЗОВАНОГО НИЗЬКОЛАКТОЗНОГО З ЛАКТУЛОЗОЮ
  • О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
  • Д. М. Буштець, магістрант
  • С. С. Гончаренко, магістр
ukr
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПАСТЕРИЗАЦІЇ МОЛОКА У ТЕХНОЛОГІЇ СИРУ М’ЯКОГО КАМАМБЕР
  • О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
  • Е . Г. Дідух, аспірант 2 курсу навчання
  • В. В. Анічін, магістр
ukr
ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ БІФІДО-СИРУ ЗЕРНИСТОГО З ЯГІДНИМИ КАПСУЛЬОВАНИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
  • П. В. Кучерак, аспірант 1 року навчання
  • Д. С. Маштаков, аспірант 1 року навчання
  • М. П. Муніца, магістр
ukr
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА М’ЯКИХ БІЛИХ СИРІВ В УКРАЇНІ
  • О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
  • Є. Г. Дідух, аспірант 2 року навчання
  • С. В. Кондрацький, спеціаліст
ukr
РОЗРОБКА ДІЛЬНИЦІ ЛІНІЇ ДЛЯ СОРТУВАННЯ СКЛЯНИХ ПЛЯШОК ЗА КОЛЬОРОМ ТА УТИЛІЗАЦІЇ ЇХ СПОСОБОМ ПОДРІБНЕННЯ ТА ПОДАЛЬШОЇ ПЕРЕРОБКИ З МЕТОЮ РЕЦИКЛІНГА
  • О. М. Всеволодов, к.т.н. доц.
ukr
РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ ЗЕРНОВОЇ
  • Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
  • О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
  • О. В. Севастьянова, канд. хім. наук, доцент
  • О. В. Хажанець, магістрант
ukr