ВИБІР ПРОБІОТИЧНИХ КУЛЬТУР LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ | - О. Г. Клименко, аспірантка 2 курсу навчання
- Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професор
| ukr |
Жирнокислотний та поліфенольний склади олії з різних сортів виноградного насіння | - Євгеній Олександрович Котляр, канд. техн.наук, доцент
- Богдан Вікторович Єгоров, доктор технічних наук, професор, академі
- Інна Володимирівна Левчук, д.т.н., с.н.с. ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»
| ukr |
КОМПЛЕКС МОДУЛЬНИХ ГЕЛІОЕНЕРГЕТИЧНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ АГРОПРОДУКЦІЇ | - Віталій Михайлович Палагута, доцент, кандидат технічних наук
- Сергій Миколайович Перетяка, Доцент, кандидат технічних наук
- Сергій Юрійович Хотін, Доцент, кандидат технічних наук
- Євгенія Вікторівна Савчук, Старший викладач
- Олег Васильович Котенко, Старший викладач
| ukr |
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПОДОБАНЬ ДІВЧАТ-СПОРТСМЕНІВ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ БІЛКОВИХ ПРОДУКТІВ | - Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професорка
- З. С. Подолян, аспірантка 1 курсу навчання
- О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
| ukr |
МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ СУХИХ БІЛКОВИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ХЛОПЦІВ-СПОРТСМЕНІВ | - Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, професор
- О. О. Cвайкін, аспірант 1 курсу навчання
| ukr |
М’ЯСНИЙ ХЛІБ З РОСЛИННИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ | - Л. В. Агунова, кандидат технічних наук, доцент
- О. А. Глушков, кандидат технічних наук, доцент
- А. В. Кумпан, магістр
| ukr |
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКА ПАСТЕРИЗОВАНОГО НИЗЬКОЛАКТОЗНОГО З ЛАКТУЛОЗОЮ | - О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
- Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
- Д. М. Буштець, магістрант
- С. С. Гончаренко, магістр
| ukr |
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПАСТЕРИЗАЦІЇ МОЛОКА У ТЕХНОЛОГІЇ СИРУ М’ЯКОГО КАМАМБЕР | - О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
- Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
- Е . Г. Дідух, аспірант 2 курсу навчання
- В. В. Анічін, магістр
| ukr |
ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ БІФІДО-СИРУ ЗЕРНИСТОГО З ЯГІДНИМИ КАПСУЛЬОВАНИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ | - Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
- П. В. Кучерак, аспірант 1 року навчання
- Д. С. Маштаков, аспірант 1 року навчання
- М. П. Муніца, магістр
| ukr |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА М’ЯКИХ БІЛИХ СИРІВ В УКРАЇНІ | - О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
- Є. Г. Дідух, аспірант 2 року навчання
- С. В. Кондрацький, спеціаліст
| ukr |
РОЗРОБКА ДІЛЬНИЦІ ЛІНІЇ ДЛЯ СОРТУВАННЯ СКЛЯНИХ ПЛЯШОК ЗА КОЛЬОРОМ ТА УТИЛІЗАЦІЇ ЇХ СПОСОБОМ ПОДРІБНЕННЯ ТА ПОДАЛЬШОЇ ПЕРЕРОБКИ З МЕТОЮ РЕЦИКЛІНГА | - О. М. Всеволодов, к.т.н. доц.
| ukr |
РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ ЗЕРНОВОЇ | - Н. А. Ткаченко, д-р техн. наук, профессор
- О. П. Чагаровський, д-р техн. наук, профессор
- О. В. Севастьянова, канд. хім. наук, доцент
- О. В. Хажанець, магістрант
| ukr |