Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 1, Issue: 46, -

Показані 1-20 із 68 записів.
НазваAuthor(s)Мова
КОМПЛЕКСНОЕ ВЛИЯНИЕ РЕЖИМОВ И СТРУКТУРЫ ЭТАПА КРУПООБРАЗОВАНИЯ НА ЕГО ЭФФЕКТИВНОСТЬ
  • Е. И. Шутенко
  • Р. С. Давыдов
rus
ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ
  • I. М. Фоміна
  • О. О. Ізмайлова
  • Д. С. Щуцька
ukr
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА
  • Є. А. Дмитрук
  • В. В. Любич
  • В. В. Новіков
  • І. О. Полянецька
ukr
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РОЗМІРІВ
  • В. В. Любич
  • Полянецька І. О. Полянецька
  • В. В. Новіков
ukr
ЗМІНИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА ПРОСА ПІСЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ
  • Л. К. Овсянникова
  • Г. Й. Євдокимова
  • В. В. Калаянова
  • Л. В. Труфкаті
  • Н. В. Гаєвська
ukr
ИЗМЕНЕНИЕ МИКРОСТРУКТУРЫ СЕМЯН НУТА ПРИ РАЗЛИЧНЫХ СПОСОБАХ ОБРАБОТКИ
  • Л. Д. Дмитренко
  • Л. К. Овсянникова
rus
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ
  • I. I. Гапонюк
  • О. I. Гапонюк
ukr
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ
  • І. І. Гапонюк
  • О. І. Гапонюк
ukr
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК
  • Б. В. Єгоров
  • Т. В. Бордун
  • А І. Шарова
ukr
ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ВЕГЕТАТИВНЫХ ЧАСТЕЙ СОИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КОМБИКОРМОВ
  • А. П. Левицкий
  • А. П. Лапинская
  • И. О. Селиванская
  • И. В. Ходаков
rus
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ
  • А. П. Левицкий
  • А. П. Лапінська
  • І. О. Селіванська
  • И. В. Ходаков
ukr
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РЕЦЕПТУРЫ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ КУР-НЕСУШЕК С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ОТХОДОВ КОНСЕРВНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
  • Б. В. Егоров
  • И. С. Малаки
rus
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ КОМБИКОРМА В СОВРЕМЕННОМ ПТИЦЕВОДСТВЕ
  • Б. В. Егоров
  • Ю. Я. Кузьменко
rus
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СЫРЬЯ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА КОМБИКОРМОВ
  • Е. Е. Воецкая
  • Г. И. Евдокимова
  • А. В. Макаринская
  • Н. П. Зверькова
rus
ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ У ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
  • Н. В. Хоренжий
ukr
ОСОБЕННОСТИ КОРМЛЕНИЯ ЛОШАДЕЙ
  • Б. В. Егоров
  • А. Г. Цюндык
rus
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РІПАКОВОГО ЖМИХУ В КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
  • В. О. Лакіза
  • В. Ю. Соколов
  • К. А. Самофал
  • В. О. Єрмакова
  • Ю. О. Чурсінов
ukr
ОТРИМАННЯ ОЛІГОМЕРІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
  • О. І. Данилова
  • С. П. Решта
ukr
ОСОБЕННОСТИ МИКРОСТРУКТУРЫ ЗЕРНА ТВЕРДОЙ ПШЕНИЦЫ, ВЫРАЩЕННОЙ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ
  • Ж. В. Кошак
  • Е. М. Минина
  • А. Э. Кошак
  • Н. А. Дуктова
  • В. Г. Лугин
ukr
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НАСІННЯ ЛЬОНУ
  • Н. М. Слободянюк
  • Ю. Г. Сухенко
  • І. А. Веретинська
ukr