РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН З КЛІТИННИХ СТІНОК LAC. PLANTARUM | - Анатолій Тимофійович Безусов, д-р. техн. наук., професор
- Наталія Вікторівна Доценко, канд.техн.наук, доцент
- Тетяна Миколаївна Афанасьєва, канд.техн.наук, доцент
- ГАННА ІГОРІВНА ПАЛВАШОВА, канд.техн.наук, доцент
| ukr |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА СПИРТУ ЕТИЛОВОГО РІЗНОГО ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | - Ірина Михайлівна Бабич, канд.техн.наук, доцент
- Петро Миколайович Бойко, канд.техн.наук, доцент
- Микола Васильович Бондар, канд.техн.наук, доцент
| ukr |
ПІДВИЩЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБІВ З М’ЯСА ПТИЦІ ШЛЯХОМ ВНЕСЕННЯ СТАРТОВОЇ МІКРОФЛОРИ | - Наталя Миколаївна Поварова, канд.техн.наук, доцент
- Людмила Анатоліївна Мельник, аспірант
- Галина Всеволодівна Шлапак, канд.техн.наук, доцент
- Наталія Олександрівна Кірович, канд.с.-г.наук, доцент
| ukr |
КОМПЛЕКСНА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ АНТИОКСИДАНТНОГО БУРЯКОВО-ТОМАТНОГО БАРВНИКУ ТА НАСІННЯ ТОМАТІВ | - Жанна Олександрівна Петрова, д-р.техн.наук, ст. наук. співр.
- Вадим Михайлович Пазюк, д-р техн. наук, пров. наук. співр.
- Катерина Миколаївна Самойленко, ст. наук. співр.
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ ЯК ОБ′ЄКТУ РОЗ-ПИЛЮВАЛЬНОГО СУШІННЯ В СИСТЕМІ «КРАПЛЯ-ПАРОГАЗОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ» | - Едуард Костянтинович Жукотський, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
- Тетяна Яківна Турчина, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
- Ганна Валеріївна Декуша, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
- Андрій Анатолійович Макаренко, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
- Леся Олександрівна Костянець, провідний інженер
| ukr |
БЕЗПЕКА І МІКРОБІОЛОГІЧНА ЧИСТОТА СУХОГО КОБИЛЯЧОГО ТА ОВЕЧОГО МОЛОКА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ | - Крістіна Олександрівна Белінська, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ ЯК ОБ′ЄКТУ РОЗ-ПИЛЮВАЛЬНОГО СУШІННЯ В СИСТЕМІ «КРАПЛЯ-ПАРОГАЗОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ» | - ТЕТЯНА ЯКІВНА ТУРЧИНА, ст. наук. співр.
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ, ЗБАЛАНСОВАНИХ ЗА ЖИРНОКИСЛОТНИМ ТА ВІТАМІННИМ СКЛАДОМ | - Євгеній Олександрович Котляр, канд.техн.наук, доцент
- Оксана Анатоліївна Топчій, канд.техн.наук, доцент
- Оксана Борисівна Чабанова, канд.техн.наук, доцент
- Ірина Володимирівна Левчук, д-р.техн.наук, професор
- Анна Станіславівна Паламарчук, канд.техн.наук, доцент
| ukr |
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES | - Antonina Kapustian, Ph.D., Associate Professor
- Nataliia Cherno, Doctor of Technical Sciences, Professor
- Olena Antipina, канд.техн.наук, доцент
- Larysa Gural, Ph.D., Associate Professor
- Krystyna Naumenko, Ph.D., Associate Professor
- Olena Malinka, канд.техн.наук, доцент
| eng |
CONTAINER FOR JUICE-CONTAINING PRODUCTS. COMMODITY ASSESSMENT AND SAFETY OF USE | - Yakov Verhivker, Doctor of Technical Sciences, Professor
- Olena Myroshnichenko, Ph.D., Associate Professor
- S Pavlenko, graduate student
| eng |
INCREASING THE EFFICIENCY OF POULTRY AND FISH FREEZING USING PROTECTIVE PECTIN COATINGS | - Anna Palamarchuk, Ph.D., Associate Professor
- Nadiya Kushnirenko, Ph.D., Associate Professor
- Serhiy Patiukov, Ph.D., Associate Professor
- Oleg Glyshkov, Ph.D., Associate Professor
| eng |
PRODUCTION OF BIOSORBENTS FROM WASTE OF PROCESSING OF PLANT RAW MATERIALS AND THEIR APPLICATION IN WATER TREATMENT TECHNOLOGIES | - Olena Kovalenko, Doctor of Technical Sciences, Professor
- Anna Kokhanska, аспірант
| eng |
INTRODUCTION OF FOOD ENCAPSULATED EMULSIONS WITH RUTIN TO PREVENT ALIMENTARY DISEASES | - Liudmyla Telezhenko, Doctor of Technical Sciences, Professor
- Svetlana Kolesnichenko, Ph.D., Associate Professor
| eng |
BIOPOLYMER FOOD COMPOSITIONS BASED ON CARAMELIZED HONEY, WAX AND PROPOLIS FOR PREVENTION OF PERIODONTOSIS | - Serhii Kurta, Doctor of Technical Sciences, Professor
- Olga Khatsevich, Ph.D., Associate Professor
- Irina Solonitskaya, Ph.D., Associate Professor
- Nataliia Basiurkina, Doctor of Economics, Professor
- Nadiia Boyko, Doctor of Biological Sciences, Professor
- Liudmyla Horzov, Ph.D., Associate Professor
| eng |
POST-PACKAGE PASTEURIZATION OF PACKAGED WHOLE-MUSCLE PRODUCT | - Olha Synytsia, postgraduate student
- Liudmyla Vinnikova, Doctor of Technical Sciences, Professor
| eng |