Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 85, Issue: 2, 2021

Показані 1-15 із 15 записів.
НазваAuthor(s)Мова
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES
  • Antonina Kapustian, Ph.D., Associate Professor
  • Nataliia Cherno, Doctor of Technical Sciences, Professor
  • Olena Antipina, канд.техн.наук, доцент
  • Larysa Gural, Ph.D., Associate Professor
  • Krystyna Naumenko, Ph.D., Associate Professor
  • Olena Malinka, канд.техн.наук, доцент
eng
CONTAINER FOR JUICE-CONTAINING PRODUCTS. COMMODITY ASSESSMENT AND SAFETY OF USE
  • Yakov Verhivker, Doctor of Technical Sciences, Professor
  • Olena Myroshnichenko, Ph.D., Associate Professor
  • S Pavlenko, graduate student
eng
INCREASING THE EFFICIENCY OF POULTRY AND FISH FREEZING USING PROTECTIVE PECTIN COATINGS
  • Anna Palamarchuk, Ph.D., Associate Professor
  • Nadiya Kushnirenko, Ph.D., Associate Professor
  • Serhiy Patiukov, Ph.D., Associate Professor
  • Oleg Glyshkov, Ph.D., Associate Professor
eng
PRODUCTION OF BIOSORBENTS FROM WASTE OF PROCESSING OF PLANT RAW MATERIALS AND THEIR APPLICATION IN WATER TREATMENT TECHNOLOGIES
  • Olena Kovalenko, Doctor of Technical Sciences, Professor
  • Anna Kokhanska, аспірант
eng
INTRODUCTION OF FOOD ENCAPSULATED EMULSIONS WITH RUTIN TO PREVENT ALIMENTARY DISEASES
  • Liudmyla Telezhenko, Doctor of Technical Sciences, Professor
  • Svetlana Kolesnichenko, Ph.D., Associate Professor
eng
BIOPOLYMER FOOD COMPOSITIONS BASED ON CARAMELIZED HONEY, WAX AND PROPOLIS FOR PREVENTION OF PERIODONTOSIS
  • Serhii Kurta, Doctor of Technical Sciences, Professor
  • Olga Khatsevich, Ph.D., Associate Professor
  • Irina Solonitskaya, Ph.D., Associate Professor
  • Nataliia Basiurkina, Doctor of Economics, Professor
  • Nadiia Boyko, Doctor of Biological Sciences, Professor
  • Liudmyla Horzov, Ph.D., Associate Professor
eng
POST-PACKAGE PASTEURIZATION OF PACKAGED WHOLE-MUSCLE PRODUCT
  • Olha Synytsia, postgraduate student
  • Liudmyla Vinnikova, Doctor of Technical Sciences, Professor
eng
РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН З КЛІТИННИХ СТІНОК LAC. PLANTARUM
  • Анатолій Тимофійович Безусов, д-р. техн. наук., професор
  • Наталія Вікторівна Доценко, канд.техн.наук, доцент
  • Тетяна Миколаївна Афанасьєва, канд.техн.наук, доцент
  • ГАННА ІГОРІВНА ПАЛВАШОВА, канд.техн.наук, доцент
ukr
ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА СПИРТУ ЕТИЛОВОГО РІЗНОГО ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  • Ірина Михайлівна Бабич, канд.техн.наук, доцент
  • Петро Миколайович Бойко, канд.техн.наук, доцент
  • Микола Васильович Бондар, канд.техн.наук, доцент
ukr
ПІДВИЩЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБІВ З М’ЯСА ПТИЦІ ШЛЯХОМ ВНЕСЕННЯ СТАРТОВОЇ МІКРОФЛОРИ
  • Наталя Миколаївна Поварова, канд.техн.наук, доцент
  • Людмила Анатоліївна Мельник, аспірант
  • Галина Всеволодівна Шлапак, канд.техн.наук, доцент
  • Наталія Олександрівна Кірович, канд.с.-г.наук, доцент
ukr
КОМПЛЕКСНА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ АНТИОКСИДАНТНОГО БУРЯКОВО-ТОМАТНОГО БАРВНИКУ ТА НАСІННЯ ТОМАТІВ
  • Жанна Олександрівна Петрова, д-р.техн.наук, ст. наук. співр.
  • Вадим Михайлович Пазюк, д-р техн. наук, пров. наук. співр.
  • Катерина Миколаївна Самойленко, ст. наук. співр.
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ ЯК ОБ′ЄКТУ РОЗ-ПИЛЮВАЛЬНОГО СУШІННЯ В СИСТЕМІ «КРАПЛЯ-ПАРОГАЗОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ»
  • Едуард Костянтинович Жукотський, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
  • Тетяна Яківна Турчина, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
  • Ганна Валеріївна Декуша, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
  • Андрій Анатолійович Макаренко, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
  • Леся Олександрівна Костянець, провідний інженер
ukr
БЕЗПЕКА І МІКРОБІОЛОГІЧНА ЧИСТОТА СУХОГО КОБИЛЯЧОГО ТА ОВЕЧОГО МОЛОКА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Крістіна Олександрівна Белінська, канд.техн.наук, ст. наук. співр.
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ КРОХМАЛЬНОЇ ПАТОКИ ЯК ОБ′ЄКТУ РОЗ-ПИЛЮВАЛЬНОГО СУШІННЯ В СИСТЕМІ «КРАПЛЯ-ПАРОГАЗОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ»
  • ТЕТЯНА ЯКІВНА ТУРЧИНА, ст. наук. співр.
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ, ЗБАЛАНСОВАНИХ ЗА ЖИРНОКИСЛОТНИМ ТА ВІТАМІННИМ СКЛАДОМ
  • Євгеній Олександрович Котляр, канд.техн.наук, доцент
  • Оксана Анатоліївна Топчій, канд.техн.наук, доцент
  • Оксана Борисівна Чабанова, канд.техн.наук, доцент
  • Ірина Володимирівна Левчук, д-р.техн.наук, професор
  • Анна Станіславівна Паламарчук, канд.техн.наук, доцент
ukr