КОМПЛЕКСНОЕ ВЛИЯНИЕ РЕЖИМОВ И СТРУКТУРЫ ЭТАПА КРУПООБРАЗОВАНИЯ НА ЕГО ЭФФЕКТИВНОСТЬ | - Е. И. Шутенко
- Р. С. Давыдов
| rus |
ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ | - I. М. Фоміна
- О. О. Ізмайлова
- Д. С. Щуцька
| ukr |
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА | - Є. А. Дмитрук
- В. В. Любич
- В. В. Новіков
- І. О. Полянецька
| ukr |
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РОЗМІРІВ | - В. В. Любич
- Полянецька І. О. Полянецька
- В. В. Новіков
| ukr |
ЗМІНИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА ПРОСА ПІСЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ | - Л. К. Овсянникова
- Г. Й. Євдокимова
- В. В. Калаянова
- Л. В. Труфкаті
- Н. В. Гаєвська
| ukr |
ИЗМЕНЕНИЕ МИКРОСТРУКТУРЫ СЕМЯН НУТА ПРИ РАЗЛИЧНЫХ СПОСОБАХ ОБРАБОТКИ | - Л. Д. Дмитренко
- Л. К. Овсянникова
| rus |
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ | - I. I. Гапонюк
- О. I. Гапонюк
| ukr |
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ | - І. І. Гапонюк
- О. І. Гапонюк
| ukr |
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК | - Б. В. Єгоров
- Т. В. Бордун
- А І. Шарова
| ukr |
ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ВЕГЕТАТИВНЫХ ЧАСТЕЙ СОИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КОМБИКОРМОВ | - А. П. Левицкий
- А. П. Лапинская
- И. О. Селиванская
- И. В. Ходаков
| rus |
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ | - А. П. Левицкий
- А. П. Лапінська
- І. О. Селіванська
- И. В. Ходаков
| ukr |
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РЕЦЕПТУРЫ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ КУР-НЕСУШЕК С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ОТХОДОВ КОНСЕРВНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ | | rus |
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ КОМБИКОРМА В СОВРЕМЕННОМ ПТИЦЕВОДСТВЕ | - Б. В. Егоров
- Ю. Я. Кузьменко
| rus |
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СЫРЬЯ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА КОМБИКОРМОВ | - Е. Е. Воецкая
- Г. И. Евдокимова
- А. В. Макаринская
- Н. П. Зверькова
| rus |
ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ У ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ | | ukr |
ОСОБЕННОСТИ КОРМЛЕНИЯ ЛОШАДЕЙ | | rus |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РІПАКОВОГО ЖМИХУ В КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ | - В. О. Лакіза
- В. Ю. Соколов
- К. А. Самофал
- В. О. Єрмакова
- Ю. О. Чурсінов
| ukr |
ОТРИМАННЯ ОЛІГОМЕРІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ | - О. І. Данилова
- С. П. Решта
| ukr |
ОСОБЕННОСТИ МИКРОСТРУКТУРЫ ЗЕРНА ТВЕРДОЙ ПШЕНИЦЫ, ВЫРАЩЕННОЙ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ | - Ж. В. Кошак
- Е. М. Минина
- А. Э. Кошак
- Н. А. Дуктова
- В. Г. Лугин
| ukr |
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НАСІННЯ ЛЬОНУ | - Н. М. Слободянюк
- Ю. Г. Сухенко
- І. А. Веретинська
| ukr |