Archives
Volume: 88, Issue: 2, 2024
Showing 1-15 of 15 items.
Title | Author(s) | Language |
---|---|---|
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЕКСТРАГУВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
| ukr |
CHICKPEA: A PROMISING LEGUME CROP FOR THE GRAIN INDUSTRY |
| eng |
АНАЛІЗ СТАБІЛЬНОСТІ КІЛЬКІСНО-ЯКІСНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ПОМЕЛІВ НА МЛИНІ НЕВИСОКОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ |
| ukr |
НАПОЇ ЯК НЕЗАМІННИЙ КОМПОНЕНТ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ |
| ukr |
СЕНСОРНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, ОТРИМАНОЇ З РІЗНИХ СОРТІВ АБРИКОСІВ |
| ukr |
ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ З НАСІННЯ КОНОПЛІ У СКЛАДІ ФАРШУ ВАРЕНИХ КОВБАС |
| ukr |
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ЗЕРНОВОЇ ГАЛУЗІ ЗА КОРДОНОМ |
| ukr |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ФРАКЦІЙНОГО РОЗДІЛЕННЯ ПРИ ВИПАРЮВАННІ ХАРЧОВИХ РОЗЧИНІВ |
| ukr |
РОЛЬ ОСНОВНИХ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У СКЛАДІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ РЕЦЕПТІВ ДЛЯ ДЕКОРАТИВНИХ ГРИЗУНІВ – МОРСЬКИХ СВИНОК, І ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА |
| ukr |
THE USE OF MATHEMATICAL MODELLING TO ESTABLISH THE INTERCALIBRATION INTERVAL OF MEASURING LABORATORY INSTRUMENTS OF GRAIN LABORATORIES |
| eng |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ РЕОЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ |
| ukr |
РОЗРОБЛЕННЯ НАПОЮ НА ОСНОВІ ЕКСТРАКТУ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ, ОБГРУНТУВАННЯ ПЛАНУ НАССР ЙОГО ВИРОБНИЦТВА ТА КРИТЕРІЇВ ЕКСПЕРТИЗИ |
| ukr |
РОЗРОБЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ СМУЗІ НА ОСНОВІ СЕЛЕРИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО СТІЙКОСТІ |
| ukr |
ПЕРСПЕКТИВИ ОДЕРЖАННЯ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З НАСІННЯ СОНЯШНИКУ ТА ЗБАГАЧЕННЯ ЇЇ СО2 ЕКСТРАКТАМИ |
| ukr |
EVOLUTION OF QUALITY CONTROL SYSTEMS: FROM TAYLOR TO MODERN STANDARDS |
| eng |