ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВОГО КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ | - Наталія Андріївна Ткаченко
- Ірина Анатоліївна Дюдіна
- Людмила Андріївна Грегуль
| ukr |
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗБРОДЖУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА ТОВ «ПИВОВАРНЯ «ОПІЛЛЯ» | - Ірина Василівна Мельник
- Світлана Анатоліївна Чуб
| ukr |
ІСТОРИЧНА МІСІЯ САДІ КАРНО | - Валерій Михайлович Ярошенко
- Ванда Валерійовна Мілованова
| ukr |
АНАЛІЗ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | - Галина Михайлівна Ряшко
- Галина Всеволодівна Крусір
- Тамара Петрівна Новічкова
| ukr |
АНАЛИТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ТЕПЛОПРОВОДНОСТИ ПРИ ИНТЕНСИВНОМ НАГРЕВЕ ПЛОТНЫХ ТЕЛ | - Наталья Александровна Колесниченко
- Наталья Викторовна Волгушева
- Ирина Леонидовна Бошкова
| rus |
ВИВЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З ПРІСНОВОДНИХ РИБ | - Ганна Станіславівна Герасим
- Надія Михайлівна Кушніренко
| ukr |
ЖЕЛЕ ІЗ СОКУ КОРІННЯ СЕЛЕРИ | | ukr |
ИЗУЧЕНИЕ ПРОЦЕССОВ ТЕПЛОПЕРЕНОСА В ТЕПЛООБМЕННИКЕ С ГРАНУЛИРОВАННОЙ НАСАДКОЙ | - Антонина Васильевна Солодкая
| rus |
НОВЫЙ МЕТОД ОХЛАЖДЕНИЯ ЛОПАТОК ГАЗОТУРБИН | - Ванда Валерьевна Милованова
- Валерий Михайлович Яроошенко
| rus |
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО—РИСОВИХ СУМІШЕЙ ЙОГУРТОВИМИ ЗАКВАСКАМИ | - Наталія Андріївна Ткаченко
- Олександр Петрович Чагаровський
- Євгенія Олександрівна Ізбаш
- Аліна Валерійовна Копійко
| ukr |
ОЦЕНКА ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ГАЗОВОГО КОНДЕНСАЦИОННОГО ВОДОГРЕЙНОГО КОТЛА КАК ОБЪЕКТА УПРАВЛЕНИЯ | - Дмитро Андрійович Ковальчук
- Олександр Васильович Мазур
- Сергій Сергійович Гудзь
| rus |
ПІДБІР ЖИРОВИХ КОМПОНЕНТІВ ДЛЯ СУМІШЕЙ МОРОЗИВА З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ | - Тетяна Євгенівна Шарахматова
- Ганна Сергіївна Танасова
| ukr |
ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПОРОСЯТ У ВІЦІ ВІД 41 ДО 60 ДІБ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КОМБІКОРМУ З РІЗНОЮ НОРМОЮ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ, КАЛЬЦІЮ І ФОСФОРУ | | ukr |
РОЗРОБКА РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ХІТОЗАНУ У ВИНОРОБСТВІ | - Ірина Семенівна Калмикова
| ukr |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ | - Юлія Вікторівна Левченко
- Галина Панасівна Хомич
- Наталія Вікторівна Олійник
| ukr |
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ЯКОСТІ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ | - Світлана Андріївна Памбук
| ukr |
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ИНГРЕДИЕНТЫ НА ОСНОВЕ КОФЕЙНОГО ШЛАМА | - Елена Алексеевна Антипина
| rus |