Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Archives

Volume: 2, Issue: 46, -

Showing 1-20 of 86 items.
TitleAuthor(s)Language
ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ ТА БАД З ЕКСТРАКТУ ТОПІНАМБУРА
  • О. С. Бессараб
  • І. О. Гаган
ukr
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КОРЕНЕПЛОДІВ
  • Н. В. Голембовська
  • Т. К. Лебська
ukr
ХАРАКТЕРИСТИКА ЗБАГАЧЕНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ФРУКТОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ НАПОВНЮВАЧІВ
  • І. А. Устенко
ukr
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ СВОЙСТВА ПИЩЕВЫХ ВОЛОКОН ПЛОДООВОЩНОГО СЫРЬЯ
  • А. Н. Лилишенцева
  • Н. В. Комарова
rus
ФОСФОЛІПІДИ У ФУНКЦІОНАЛЬНОМУ ХАРЧУВАННІ
  • Ф. І. Дейнека
  • Л. Ю. Авдєєва
ukr
УСТАНОВЛЕНИЕ КРИТЕРИЕВ НАТУРАЛЬНОСТИ ТОМАТНОГО СОКА
  • А. Н. Лилишенцева
  • Л. А. Мельникова
  • К. Д. Щелухина
rus
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ФЕРМЕНТОВАНИХ МЕДОВИХ НАПОЇВ
  • В. Л. Прибильський
  • С. І. Олійник
ukr
УДОСКОНАЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ПОДОВЖЕНИМ ТЕРМІНОМ ЗБЕРІГАННЯ
  • Ю. В. Назаренко
ukr
ТЕПЛОФИЗИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВОДНЫХ РАСТВОРОВ ГИДРОЛИЗОВАННЫХ БЕЛКОВ
  • А. В. Декуша
  • Э. К. Жукотский
  • С. А. Иванов
rus
ТЕПЛОМАСООБМІННІ ПРОЦЕСИ ПРИ СУШІННІ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИРОВИНИ
  • Ю. Ф. Снєжкін
  • Ж. О. Петрова
  • В. М. Пазюк
ukr
СТРУКТУРА ТА ВЛАСТИВОСТІ β-ГЛЮКАНУ SACCHAROMYCES CEREVISIAE, ОТРИМАНОГО ПЕРОКСИДНИМ МЕТОДОМ
  • Н. К. Черно
  • К. І. Шапкіна
ukr
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ НА ПІВДНІ ОДЕЩИНИ
  • С. Є. Саламатіна
ukr
СРАВНИТЕЛЬНАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ ПЛОДОВЫХ СОКОВ, ПОЛУЧЕННЫХ ДИФФУЗИОННЫМ И ПРЕССОВЫМ МЕТОДАМИ
  • Е. С. Ильева
rus
СОРБЦИОННАЯ СПОСОБНОСТЬ ХИТИН-ГЛЮКАНОВОГО КОМПЛЕКСА, ВЫДЕЛЕННОГО ИЗ БИОМАССЫ ПРОДУЦЕНТА ЛИМОННОЙ КИСЛОТЫ
  • О. В. Павлова
  • Е. А. Белова
  • Т. П. Троцкая
rus
СОКОВМІСНІ НАПОЇ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ
  • Ю. О. Козонова
  • Д. Ю. Пруц
ukr
СИЛОВЫЕ ПАРАМЕТРЫ ЖИДКОСТНЫХ СТРУЙ ПРИ МОЙКЕ ТАРЫ И РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ В ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
  • А. К. Гладушняк
  • А. Н. Всеволодов
  • М. В. Малаевский
rus
РОЗРОБКА РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ПАСТОПОДІБНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ВИЧАВКІВ ФЕРМЕНТОВАНОГО ТОПІНАМБУРА
  • І. Р. Біленька
  • О. М. Мірошниченко
  • Н. А. Лазаренко
ukr
РОЗРОБКА МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ
  • Т. А. Кунділовська
  • Г. І Брусенська
ukr
РАСЧЕТ И ВЫБОР АППАРАТОВ ЦИКЛОННОГО ТИПА ПРИ ПОЛУЧЕНИИ РЯДА БАКТЕРИАЛЬНЫХ ПРЕПАРАТОВ МЕТОДОМ РАСПЫЛИТЕЛЬНОЙ СУШКИ
  • Е. А. Переяславцева
rus
РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ПОЛУЧЕНИЯ ЛИПОСОМАЛЬНЫХ ФОРМ ФЕРМЕНТНЫХ ПРЕПАРАТОВ
  • Л. В. Капрельянц
  • В. Я. Винкерт
  • Т. А. Величко
rus