РЕЗУЛЬТАТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ АРОМАТИЧЕСКИХ СОЕДИНЕНИЙ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ИЗ БЕЛЫХ СОРТОВ ВИНОГРАДА ООО «ПТК ШАБО» | - Э. Ж. Иукуридзе
- О. Б. Ткаченко
- Т. С. Лозовская
| rus |
ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОИЗВОДСТВА ИМИТИРОВАННЫХ РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ ГИДРОБИОНТОВ | - Т. А. Маноли
- О. А. Глушков
- Я. О. Барышева
- Н. В. Чибич
| rus |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СУХОЇ ДОБАВКИ ОТРИМАНОЇ ІЗ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КАРТОПЛІ | | ukr |
ПОСТРОЕНИЕ ПЕТЛИ ГИСТЕРЕЗИСА «ПОЛЯРИЗАЦИЯ – НАПРЯЖЕННОСТЬ ПОЛЯ» В СЕГНЕТОЭЛЕКТРИЧЕСКИХ ПОЛИМЕРАХ | - С. Н. Федосов
- А. Е. Сергеева
| rus |
ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ МОРЕПРОДУКТІВ, ЩО ПРЕДСТАВЛЕНІ НА СУЧАСНОМУ РИНКУ УКРАЇНИ | | ukr |
ЗАСТОСУВАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ ПРИ ВИРОЩУВАННІ LACTOBACILLUS PLANTARUM | - О. О. Килименчук
- М. І. Охотська
- Г. Й. Євдокимова
| ukr |
МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ МЕМБРАН ВАКУУМНИХ КРИШОК: ПРОГИН, ТОВЩИНА | | ukr |
ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ОЛІГОМЕРІВ ВУГЛЕВОДІВ | | ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ КОМБІНОВАНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ | - Н. М. Кушніренко
- Г. І. Палвашова
| ukr |
МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ БІЛКОВИХ ПАСТ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ | - Н. А. Ткаченко
- Ю. С. Українцева
- А. С. Авершина
| ukr |
РОЗРОБКА ТА АПРОБАЦІЯ БАЛОВОЇ ШКАЛИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | - Марина Ромиківна Мардар
- Рафаела Рафаелівна Значек
- Максим Борисович Ребезов
| ukr |
ВИКОРИСТАННЯ ПРИНЦИПІВ НАССР ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ | - М. Р. Мардар
- І. А. Устенко
- О. А. Кручек
- А. Макарь
| ukr |
ТЕСТОВЫЕ САР ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ АЛГОРИТМОВ ИХ САМОНАСТРОЙКИ | | rus |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦИТОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ НА РЕОЛОГІЧНІ (В’ЯЗКІСТНІ) ВЛАСТИВОСТІ ЗАТОРУ ІЗ ТРИТІКАЛЕ НА ВІСКОЗИМЕТРІ «РЕОТЕСТ-2» | - М. І. Бойко
- В. Л. Прибильський
| ukr |
ПРЕПАРАТ ГУМІАРАБІКУ «FIBREGUM B» ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ХАРЧОВИЙ ІНГРЕДІЄНТ | | ukr |
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА | | ukr |
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОРОЩУВАННЯ ЗЕРЕН СОЧЕВИЦІ | - Л. М. Тележенко
- В. В. Атанасова
| ukr |
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОАКТИВОВАНОЇ ВОДИ НА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | - Л. Г. Віннікова
- К. В. Пронькіна
| ukr |
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СОСТАВА ПИТАТЕЛЬНОЙ СРЕДЫ ДЛЯ КУЛЬТИВИРОВАНИЯ БИФИДОБАКТЕРИЙ | - Л. В. Капрельянц
- Л. В. Труфкати
- Л. А. Крупицкая
| rus |
ІННОВАЦІЇ В КУЛЬТУРІ І СЕРВІСІ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ | | ukr |